На просторах соціальних мереж почали активно обговорювати причини падіння Дегтярівського моста та всіх, хто в цьому може бути винен.

30 вересня в місті Києві обвалився Дегтярівський міст - масштабне будівництво якого почалося лише в липні цього року. В зв'язку з цією подією, почалося активне обговорення причин в мережі. На сторінці військового Олега Симороза в мережі "Х" з'явилося чимало цікавих фактів та тверджень.

Віталій Кличко та Геннадій Труханов, фото: tribuna.com
Віталій Кличко та Геннадій Труханов, фото: tribuna.com

Згідно з інформацією, комунальна корпорація "Київавтодор" без проведення конкурсу підрядником всіх будівельних робіт обрала ТОВ "Ростдорстрой". Фірма, яка мала виконувати роботи пов'язана з Генадієм Трухановим (мер Одеси). Сама реконструкція коштувала 920 мільйонів гривень, а все будівництво було оцінено в суму 1,27 млрд грн. За прогнозами, добудувати міст мали до серпня 2024 року, але зараз ймовірно дату подовжать.

Договір. Фото: скрін Олег Симороз

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ТОВ "Ростдорстрой" - одна з груп компаній, які належать Євгену Коновалову та Юрію Шумахеру. Сам, Шумахер депутат Одеської міськради від фракції мера Одеси - Генадія Труханова. Тому без всіляких конкурсів, компанія "Київавтодор", підпорядкована Віталію Кличку, обрала компанію, безпосередньо пов'язану з самим Трухановим.

Залізобетонні конструкції, покладені в основу Дегтярівського моста, виготовлялися на Дарницькому заводі. Компанія, яка володіє виробництвом має "погану" славу серед киян.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, саджанці замість авто для ЗСУ: у Миколаєві на озеленення хочуть витратити понад 7 млн

Раніше портал Знай інформував, вимагають припинити "зливати" гроші з бюджету: українці зібралися на масові протести

Також наш портал повідомляв, у Києві вирішили перекласти хорошу плитку, поки укриття готові не всі: "Мародер Віталій Кличко"