5 жовтня у Києві народні депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили молоду людину. Згодом з'ясувалося, що постраждалий проходить військову службу у найгарячіших точках на фронті.

Про це повідомляє український блогер "Джокер" у своєму Telegram-каналі.

Нардепи побили військового. Фото Telegram
Нардепи побили військового. Фото Telegram

Потерпілий розповів, що народні обранці ображали його та вимагали гроші. Однак на цьому нардепи не зупинилися, вони почали бити хлопця і зламали йому ніс.

Через деякий час з'ясувалось, що побитий юнак служить у ЗСУ. Він виявився штурмовиком, який боронить нашу країну у найгарячіших точках фронту.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нардепи побили військового. Фото Telegram
Нардепи побили військового. Фото Telegram

"Тепер дивіться, вчора в черговий раз депутати з ТСК прийшли в центрі Києва вибивати гроші з кол-центрів, які працюють проти русні, там народні депутати побили хлопця з ЗСУ і це побачила вся Україна, а у відповідь тиша", - йдеться у повідомленні.

Блогер зазначив, що для деякі громадяни вчора підтримали проросійського депутата Артема Дмитрука, та нагадав що той поливав брудом Президента Зеленського.

Нардепи побили військового. Фото Telegram
Нардепи побили військового. Фото Telegram

"Я прошу всіх військових звернути увагу на Артема Дмитрука, подивитися, як він просував російський заходів до війни, як рухає зараз і як Дмитрука підтримує русню прямо зараз ", - додав автор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нардепи Дмитрук та Куницький зламали носа хлопцеві: спочатку ображали, а потім накинулися з кулаками

Також наш портал інформував, що "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря.

Крім того, ми писали зв'язки з наркодилером Єгором Буркіним та кришування кол-центрів Миколою Тищенком: що відповіли у ГБР.