Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні міста України, влаштовуючи їх мешканцям справжній терор. При цьому ворог цілеспрямовано атакує конкретні об'єкти, а перед цим збирає дані.

Про це повідомив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат. За його словами, окупанти не випускають ракети "Іскандер" наосліп, адже вони дуже дорогі і їх не так вже й багато в запасі. Перед атакою вони аналізують дані, які іноді неусвідомлено надають українці.

Удар окупантів по магазину Харківщині. Фото: telegram/synegubov
Удар окупантів по магазину Харківщині. Фото: telegram/synegubov

"Противник детально прораховує плани, використовує всі дані розвідок. Ясно, що є, особливо в прифронтових містах, агентура, яка може якось координувати завдання ракетних ударів. Плюс не забувайте, що ворог фактично без проблем прослуховує будь-які телефони мобільних операторів", – зазначив військовий.

Також ворог використовує інформацію із соцмереж, коли українці обмінюються між собою даними. Саме з цієї причини не варто обговорювати телефоном та в інтернеті, хто і куди їде. Росіяни обов'язково отримають із цього користь, щоб знову атакувати Україну.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Хакер. Фото: скрін youtube
Хакер. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що можливість нападу з території Білорусі: у Повітряних силах розповіли про ЗРК, Іскандери та авіацію

Як повідомляв Знай.ua, ракетний удар по селу Гроза: "Червона калина" в кишені в одного із загиблих викликає мурашки по шкірі.

Також портал Знай.ua писав, що брата загиблого "Да Вінчі" хочуть забрати на війну, хоч у нього інвалідність і не тільки: "Він упав..."