Політолог та головний редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко вважає, що убогі потуги зрадниці Тетяни Монтян у Росії приречені на провал. Особливо після конфлікту з рупором пропаганди Володимиром Соловйовим.

Про це Юрій Романенко пише у своєму телеграм-каналі.

"Таньку Монтян Соловйов погрожує засудити. Так це смішно слухати, але Танька довго до цього йшла. Я чекаю на показовий суд, коли Монтян, Чаленко та інших перебіжчиків дегенератів відправлять до Сибіру будувати імперський лісгосп. Обрали - жерте!", - упевнений Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше Знай повідомляв про те, що Юрій Романенко впевнений , що Україні потрібно випускати чотири типи дронів і в країні повно підземних заводів, де можна розгорнути виробництво на випадок ракетних атак.

Росіяни вже почали розгортати виробництво дронів у тому числі "Шахедів" і нам важливо від них не відставати.

"Зараз росіяни розгортають виробництво "Шахедів", запустять великий завод. І я думаю, що ми отримуватимемо щодня десятки, спочатку десятки, а потім вони проведуть масштабування і через якийсь час будуть сотні "Шахедів". Тобто, умовно, нам потрібно, щоби ми випускали 1000 дронів типу "шахед" на місяць", - сказав Романенко.