Вибори у Польщі завершилися. За ними з тривогою стежило багато українців, адже Польща останніми роками була найвірнішим союзником нашої країни у боротьбі з варварською агресією росії. Водночас, останнім часом відносини між країнами помітно охололи, чому свідчили низка провокаційних заяв польських політиків.

Водночас політолог та головний редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко вважає, що перемога правлячої партії Польщі свідчить про її провал.

Про це Юрій Романенко пише у своєму телеграм-каналі.

"Ну от і все. У Польщі завершено підрахунок голосів, правляча партія «Право та справедливість» виграла з результатами 35,38%. Це означає, що вона програла вибори, хоча посіла перше місце. Я говорив, що в міру підрахунку голосу за PiS знижуватимуться. Через два тижні в Польщі буде новий уряд на базі коаліції трьох опозиційних партій і почнеться злам писовської системи", - вважає Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що Юрій Романенко вважає , що убогі потуги зрадниці Тетяни Монтян у Росії приречені на провал.

"Таньку Монтян Соловйов погрожує засудити. Так це смішно слухати, але Танька довго до цього йшла. Я чекаю на показовий суд, коли Монтян, Чаленко та інших перебіжчиків дегенератів відправлять до Сибіру будувати імперський лісгосп. Обрали - жерте!", - упевнений Юрій Романенко.