Член партії "Слуга народу", в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод осоромився перед українцями, запропонувавши їм "зателефонувати та подякувати" загиблим героям.

Чиновник відвідав фотовиставку у Львові, присвячену бійцям, які загинули у бою за свободу України або опинились у полоні в окупантів. Він створив із цієї події цілу "піар-кампанію", на що звернув увагу екснардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі.

В описі до відеоролика Холод пропонує українцям зателефонувати та подякувати тим, кого вони впізнали на фото. Більш того, депутат у кадрі сам дзвонить комусь.

"Справа в тому, що це портрети наших Героїв які зникли безвісти або опинилися в полоні. Тобто під кожним (КОЖНИМ!) фото напис: "зник безвісти" або "в полоні". Ви уявляєте, який цинізм "слуги" голови облради - робити піар на Героях і не розібратися, що до чого? - написав Мосійчук.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Також екснардеп натякнув, що Холод причетний до схеми продажу "квитків" за кордон через систему "Шлях". Втім, потім чиновник все ж таки усвідомив, як сильно зганьбився, але повісив провину на піарницю.

"Юрко Холод сьогодні вночі вибачився за зашквар з портретами але винним у тому призначив свою… медійницю. Буває… Юра, зроби табло попроще, а то воно таке сумне, що тобі бабло ніхто не дасть… навіть за перетин кордону по системі "Шлях", - підсумував колишній нардеп.

Пост Мосійчука, скріншот
Пост Мосійчука, скріншот

Пост Мосійчука, скріншот
Пост Мосійчука, скріншот

Нагадаємо, "Коли закінчиться свавілля перевертнів?": Мосійчук розповів, як митники на Закарпатті промишляють контрабандою

Раніше ми писали про те, що "Конкуренти підтискують": у Харкові соратник Рабіновича та Ківи Олександр Фельдман створює ПВК

Як повідомляв Знай.ua, маккофе на 200 тисяч: чиновники сільради оголосили скандальний тендер.