Житель Кенії прикинувся адвокатом Високого суду та виграв усі 26 справ, які вів. Насправді Браян Мвенда не був ніяким юристом: він не мав ліцензії, не перебував в адвокатурі і не був членом Юридичного співтовариства.

Про це пише "The star".

Судове засідання. Фото: скрін Ютуб
Судове засідання. Фото: скрін Ютуб

Браян не мав юридичної освіти та у нього не було спеціальної ліцензії адвоката.

Протягом трьох років він видавав себе за адвоката і вів справи у суддів Високого суду, магістратів і суддів Апеляційного суду. До свого арешту він виграв усі 26 справ, які вів.

Сам Браян заявляє, що здобув адвокатську освіту за допомогою "нетрадиційних методів", і що раз він виграв усі справи, які вів, то це доводить, що він справді адвокат, а не якийсь там самозванець.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube

При цьому Мвенда має гарячих захисників: генеральний секретар Верховного суду вважає, що Мвенду не слід засуджувати, адже треба визнати, що нетрадиційні методи навчання дали свої плоди.

Колишній губернатор заявив, що готовий сплатити за його юридичну освіту. Тож схоже що дуже скоро Браян Мвенда офіційно стане адвокатом.

Суд, Одеса. Фото: Youtube
Суд, Одеса. Фото: Youtube

Афера псевдоюриста розвалилася через популярність у інфопросторі. Одна із його судових промов завірусилася у соціальних мережах.

Так чоловік привернув до себе увагу громадськості, а разом з тим і Юридичного товариства Кенії, яке і провело розслідування.

Нагадаємо, що не лікують, а калічать: експерт розповів, як люди знищують печінку ліками.

Раніше ми повідомляли, що теж дратують каси-самообслуговування та ненавидять просити паспорт: це хочуть сказати усі продавці супермаркетів клієнтам.

Також, молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного