Під час війни держбюджет України дедалі сильніше "худне" через скандальні закупівлі. Черговий багатомільйонний тендер оголосили на Одещині, щоб збудувати нову амбулаторію для населення у скромному селі.

Амбулаторія групової практики на 1-2 лікарів буде розташована у селі Йосипівка, а на її будівництво планують виділити майже 32 мільйони гривень. Про це свідчить інформація в системі публічних закупівель Prozorro.

Тендер на нову амбулаторію, скріншот
Тендер на нову амбулаторію, скріншот

Підрядника, який візьметься за будівництво амбулаторії, шукає Департамент капітального будівництва та шляхового господарства Одеської облдержадміністрації.

Однак у вартість входить не лише амбулаторія, а й житло для лікарів. Будівництво хочуть закінчити до травня 2024 року. Тендер оголосили 20 жовтня, а заявки прийматимуть до 28 жовтня цього року.

Село, скріншот: YouTube
Село, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що населення села становить менше 1 500 осіб, і при цьому на території вже є амбулаторія, що працює, за адресою вул. Софіївська, 77. Про це свідчить інформація на сайті Маяківської сільської ради, до якої входить село Йосипівка.

Однак село прославилося ще до тендеру на амбулаторію, адже у серпні там вирішили збудувати підземний перехід на суму понад 50 млн гривень.

Нагадаємо, "Київводоканал" розбазарив мільйони купуючи насоси: керівництву загрожує в'язниця

Раніше ми писали про те, що "Укрпошта" витратить майже 82 млн. на запуск системи грошових переказів під час війни: народ протестує

Як повідомляв Знай.ua, у КМДА вигадали, куди витратити 5 мільйонів: хочуть створити реєстр