Національна енергетична компанія "Укренерго" у розпал повномасштабної війни планує витратити майже 40 мільйонів бюджетних гривень на туристичні послуги. Про це свідчать дані, опубліковані на майданчику державних публічних закупівель Prozorro.

"Укренерго" планує витрати на відрядження менеджерів у розмірі 37,2 мільйона гривень (32 млн. + ПДВ). За ці кошти державна компанія має придбати 2 тисячі залізничних або авіаквитків, а також 8710 ночей у готелях, 50 трансферів та 600 страховок.

"Укренерго". Фото: скрін youtube
"Укренерго". Фото: скрін youtube

Також у тендерній документації "Опис та основні вимоги до предмету закупівлі" вимагається можливість надання додаткових послуг для менеджерів державної компанії. Мова про користування VIP-залами в аеропортах та процедурою Fast-line.

Тендер "Укрэнерго". Фото: скрин prozorro.gov.ua
Тендер "Укренерго". Фото: скрін prozorro.gov.ua

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Замовлення додаткового обслуговування в аеропортах: VIP-зал, Fast-line та інше (мається на увазі можливість надання додаткових сервісів з окремою оплатою на пільгових умовах)", - йдеться у документації тендеру.

Тендер "Укренерго". Фото: скрін prozorro.gov.ua
Тендер "Укренерго". Фото: скрін prozorro.gov.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на тлі скандалу з весіллям прокурора Ільницького ГБР просить українців повідомляти про корупціонерів: "На високих д*гани безпорадні"

Також наш портал інформував, начальниця "королеви овочерізок" залишилася на посаді та отримала подяку від ЗСУ: "Зробили з корупціонерки - волонтерку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, переплатили майже втричі: у "Укргідроенерго" закупили обладнання за 118 мільйонів, відхиливши пропозицію з меншою ціною.