В той час як українців лякають блекаутом через неможливість відремонтувати усі об'єкти енергетичної інфрастуктуру, "Укренерго", збирається витратити "елітні" відрядження для своїх співробітників 37,2 млн грн.

Prozorro. Фото: Youtube
Prozorro. Фото: Youtube

Про це повідомляє колишній нардеп Ігор Мосійчук у TikTok.

Екснардеп обурений тим, що "Укренерго" витрачає мільони на відрядження співробітників, у розпал війни, коли наша енергосистема не підготована до атак росіян і не готова до опалювального сезону.

"Згідно даних Prozorro, "Укренерго" планує витрати на відрядження співробітників в розмірі 37,2 млн грн", - зазначає колишній політик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тендер "Укренерго". Фото Prozorro
Тендер "Укренерго". Фото Prozorro

На ці гроші державна компанія планує придбати: 2 тисячі залізничних та авіаквитків, 8710 ночей в п'ятизіркових отелях, 50 трансферів та 600 страховок.

Укренерго, скріншот з відео
Укренерго, скріншот з відео

Також екснардеп розповідає що, у тендерній документації прописані дорогі послуги для співробітників компанії, які повинні включати в себе путівки: користування VIP-залами в аеропортах та процедурою Fast Line (паспортний та митний контроль без черг).

"Красиво жити не заборониш… Навіть під час війни… б…ді", — додав Мосійчук.

@igor_mosiichuk

🤦‍♂️😱В часі війни та загрози блекаута керівництво «Укренерго» планує витратити 37,2 млн. грн. на закордонні відрядження своїх менеджерів: vip-зали, 5*-готелі, кабаки…🤑🤮

♬ оригінальний звук - Ігор Мосійчук🦏

Нагадаємо, нічого особистого, це бізнес: у французькому ресторані сім'ї голови Харківської облради Луценка проводили "російські вечори"

Раніше ми писали про те, що депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Як повідомляв Знай.ua, "Коли закінчиться свавілля перевертнів?": Мосійчук розповів, як митники на Закарпатті промишляють контрабандою