З'явилася інформація, що у п'ятницю, 3 листопада, народний депутат України від фракції "Батьківщина" Андрій Ніколаєнко на своєму автомобілі збив на смерть 18-річну дівчину. Трагедія сталась на Житомирській трасі.

Про це повідомили журналістам представники Нацполіції Житомирської області.

ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція
ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція

За даними джерел, ДТП сталася на території Житомирської області. Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець був із дружиною.

Пізніше представники Нацполіції уточнили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz GLE" здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку Чоп у крайній лівій смузі руху.

Популярні новини зараз
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція
ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція

Там підтвердили, що за кермом був 44-річний мешканець Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП у Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з'ясування всіх причин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) КК України. Призначено низку відповідних експертиз.

Нагадаємо, "Поки що на війні, вже не ліквідатор?": український боєць розповів, як його несправедливо позбавили пенсії для чорнобильців.

Раніше повідомлялося, українським водіям радять готувати 340 гривень за "неправильні шини".

Також, водії БМВ повинні напружитися: копи активно штрафують за популярне порушення.