Відомий український ведучий, журналіст та громадський діяч Олесь Доній повідомив сумну новину. Увечері у четвер, 6 квітня, загинув колишній народний депутат Володимир Стретович.

Про це стало відомо завдяки публікації Олеся Донія на своїй сторінці у Facebook.

Публікація Олеся Донія, скріншот: Facebook
Публікація Олеся Донія, скріншот: Facebook

"Прикра звістка - у ДТП кілька годин тому загинув Володимир Стретович, у минулому - народний депутат кількох скликань. Фото з його сторінки - з презентації моєї книги. Він знаходив час для підтримки друзів. Він вмів дружити. У нас були спільні плани на майбутнє. Щирі співчуття рідним. Спочивай зі миром, пане Володимире. Світла пам'ять.", - повідомив Олесь Доній.

Володимир Стретович був народним депутатом чотирьох скликань. Три рази обирався за списками партії "Наша Україна". Стретович – заслужений юрист України (1996), нагороджений орденом Ярослава Мудрого ІV ступеня. Йому було 64 роки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще
Володимир Стретович – заслужений юрист України (1996), нагороджений орденом Ярослава Мудрого ІV ступеня.
Варто також нагадати нашим читачам той факт, що український актор Остап Ступка спровокував аварію у Голосіївському районі столиці. Це сталося 4 квітня, незадовго до початку комендантської години – близько 23:15. За даними джерел у поліції Ступка у нетверезому стані сів за кермо свого авто Range Rover і врізався у припаркований Mitsubishi, у якому перебував 39-річний водій.

Нагадаємо, сильно багатими стали? Українським водіям приготували величезні штрафи, простіше купити самокат.

Раніше повідомлялося, у Верховній Раді заборонять їздити "неперевзутим" автомобілям під час холодів: аварій поменшає.

Також, водіїв можуть залишити без прав через новий закон від депутатів: слід бути уважнішими.