Депутат Трухін зрозумів, що тихенько в ліс піти не вдалося. Тепер зобов'язується протягом місяця заплатити 6 мільйонів гривень у підтримку ЗСУ.

Олександр Трухін, депутат від "Слуги народу" пішов на угоду зі слідством і визнав свою провину в пропозиції хабаря представнику поліції. Про це повідомляє засідання Вищого антикорупційного суду.

ДТП за участі Трухіна. Фото: Youtube
ДТП за участі Трухіна. Фото: Youtube

Прокурор на засіданні зачитав свою угоду, яку уклав з підозрюваним 17 лютого 2023 року.

Я хочу повідомити суд і інших учасників судового засідання, що була надіслана угода про визнання винуватості, яка підписана між мною та обвинуваченим Трухіним, - зазначив прокурор.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В угоді зокрема було прописано, що Трухін зобов'язується протягом місяця заплатити 6 мільйонів гривень підтримку ЗСУ, зокрема, на проєкт United24 та "Армія дронів". Окрім того "слуга" виплатить штрафні санкції у розмірі 68 тисяч гривень. Зазначається, що це максимальна сума штрафу, яка передбачена за статтею, яку висувають Трухіну.

Мем на депутата Трухіна. Фото: Telegram
Мем на депутата Трухіна. Фото: Telegram

Зазначається, що заставу, яку депутат напередодні вносив, також направлять на потреби ЗСУ, це 49,6 тисячі грн.

Раніше Олена Шупляк, голова партії "Слуга народу" заявила, що причин позбавляти мандата Трухіна немає. У партії сподівалися, що депутат сам складе повноваження.

Нагадаємо, ми писали, що суд виніс вердикт щодо скандального ДТП, у якому фігурував нетверезий нардеп Трухін.

Як повідомляв "Знай.ua" герой п'яного ДТП Олександр Трухін, який "тихенько пішов в ліс" поспішив виправдати відсутність в Україні після скандалу з Тищенко.

Також "Знай.ua" інформував депутат Трухін таки "пішов тихенько у ліс": змився з країни і не повернувся.