Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі звинувачення у підкупі поліцейського народним депутатом Олександром Трухіним, у зв'язку з його відрядженням за кордон, на 15 лютого.

30 січня Трухін мав з'явитися на судове засідання, однак не прийшов. Про це повідомив суддя Вищого антикорупційного суду, який розглядає його справу, повідомляють у Центрі протидії корупції.

Трухін. Фото: Youtube
Трухін. Фото: Youtube

Захисник Трухіна надав суду документи, які підтверджують, що нардеп з 30 січня по 12 лютого перебуває у відрядженні за кордоном. Водночас адвокат просив не розголошувати цю країну.

Раніше Трухін не являвся до суду бо "раптово захворів", тепер поїхав у термінових справах за кордон, чи зможе далі уникати відповідальності народний депутат?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Мем на депутата Трухіна. Фото: Telegram
Мем на депутата Трухіна. Фото: Telegram

Нагадаємо, підозру нардепу Трухіну підготували детектив НАБУ і прокурор САП. Генеральний прокурор погодив підозру. Слідство визначило, що у серпні 2021 року нардеп запропонував неправомірну вигоду патрульним поліцейським у розмірі 150 тисяч без вказівки грошової одиниці за те, щоб йому дозволили залишити місце ДТП, яке сталося за його участю.

Максимальне покарання, яке він може отримати - від 2 до 4 років в'язниці.

Нагадаємо, ми писали, що герой п'яного ДТП Олександр Трухін, який "тихенько пішов в ліс" поспішив виправдати відсутність в Україні після скандалу з Тищенко.

Як повідомляв "Знай.ua" нардепу Трухіну таки вдалося "піти тихенько в ліс"? Що вирішив суд щодо скандального ДТП.

Також "Знай.ua" інформував, як "смотрящий" за бюджетним комітетом збагачується під час війни.