З'явилося продовження історії з народним депутатом від "Європейської солідарності" Володимиром Ар'євим, який днями заявив про "звільнення" головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Виявилося, що депутат не хоче розповідати, від якого "джерела" він отримав цю інформацію.

Володимир Ар'єв, коли почув питання про те, де в нього взялися такі дані, вирішив просто втекти від журналіста одного з українських телеканалів.

Дане відео вже доступне в соціальних мережах і збирає багато переглядів з коментарями.

Володимир Ар'єв, скріншот: YouTube
Володимир Ар'єв, скріншот: YouTube

"Ар'єв відмовився спілкуватися, ховав очі та тікав надвір", - повідомляє один з українських телеканалів.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Ви опублікували фейк про відставку Залужного. Померов (міністр оборони - ред.) назвав вас неохайним політиком", - сказав журналіст Ар'єву.

На що нардеп заявив, що не хоче спілкуватись.

"Ви вкинули російський фейк", - сказав Ар'єву журналіст.

"Жодного російського фейку я не вкидав", - заявив нардеп.

"Пан Умеров назвав це російським фейком", - відповів журналіст.

Трохи передісторії: ще 7 листопада Ар'єв заявив, що нібито міністр оборони Рустем Умеров "вніс уявлення про звільнення" Залужного. Пізніше нардеп видалив повідомлення у соціальній мережі. Міністр оборони порівняв це із російською пропагандою, а користувачі соцмережі жорстко відреагували на заяви нардепа.

Нагадаємо, волонтер Яна Матвійчук: "Вже незабаром активні українські громадяни стануть жертвами потужної російської ІПСО".

Раніше повідомлялося, політик Дмитро Співак прокоментував нове інтерв'ю Залужного виданню «The Economist»: «Отвережливий душ».

Також, "Ти що, не мужик?": у Хмельницькій області призовника силою витягали з лікарні у військкомат.