Українські сім'ї та самотні батьки можуть отримати гуманітарні бокси для дітей. Допомога надається благодійним фондом "Нескорений Харків". Деталі отримання підтримки вказані на сторінці організації.

В умовах повномасштабної війни багато сімей з дітьми опинилися в складному становищі і гостро потребують навіть найпростішої підтримки. Так, благодійний фонд оголосив про зарахування заявок на отримання допомоги для дітей.

Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube

Гуманітарні бокси є допомога для дітей віком до 1 року. Отримати набори можуть одинокі матері та певні категорії сімей. Мова про тих, хто втратив житло через війну або евакуювали з деокупованої або окупованої території, набули статусу ВПО і змушені винаймати житло або проживати в гуртожитку з дітьми.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

У фонді наголошують, що надіслати запит на отримання допомоги можуть і ті сім'ї, які не належать до перерахованих категорій, але потребують допомоги. Втім, видача боксів не гарантується, оскільки будуть обрані сім'ї, які найбільше потребують підтримки.

Як отримати допомогу

Сім'ї можуть заповнити онлайн-форму для участі у програмі підтримки до 17 листопада 2023 року. Бокси відправляються "Укрпоштою" за рахунок отримувача допомоги.

Раніше портал Знай повідомляв, безкоштовні продукти, засоби гігієни та навіть ковдри: українцям видадуть гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, ми писали, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.