Після гучного скандалу через ремонт Київського міського клінічного госпіталю ветеранів за понад 1,1 мільярда гривень, мер міста Віталій Кличко доручив відповідальним особам провести перевірки та усунути з посади винних у корупція. Поки вже місяць шукають винних, КМДА уклало нову угоду на будівництво другого поверху скандального госпіталю за понад 72 млн гривень.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

Тендер на ремонт госпіталю. Фото скріншот з Prozorro
Тендер на ремонт госпіталю. Фото скріншот з Prozorro

За понад мільярд гривень, які закладені на ремонт госпіталю, модна побудувати новий. Усі роботи будуть проводитись за рахунок видатків столиці, передбачених Департаментом охорони здоров’я КМДА.

Тобто в той час, коли начебто шукають винних у корупційному скандалі, новий тендер виграє та сама ТОВ "Абсолют-Клімат", яка є єдиним переможцем усіх тендерів госпіталю без конкурентів.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Госпиталь на Оболони, фото vechirniy.kyiv.ua
Госпиталь на Оболони, фото vechirniy.kyiv.ua

Загалом будівля лікарні для військових триповерхова, тож якщо ще дорахувати ремонт першого та третього поверху, у сумі ремонт потягне десь на 1,5 мільярди гривень.

Через місяць після скандалу, мер не лише не скасував жоден тендер, а ще й оголосив новий, та ще й х тим самим підозрілим підрядником.

Раніше ми писали про те, що на Харківщині комунальники витратять 5 млн гривень на позашляховики для чиновників: потрібніші за дрони для ЗСУ

Як повідомляв Знай.ua, у Кличка витратять 6,9 млн на нагляд за ремонтом скандального шпиталю: на вікнах не зупинилися

Також портал Знай.ua писав, що на амбулаторію у маленькому селі Одеської області хочуть витратити майже 32 млн: одна лікарня вже є, захотіли нову