У соціальних мережах активно обговорюють дуже підозріле відео, на якому можна помітити людину, зовні схожу на голову комітету українського парламенту з обраеювання та науки Сергія Бабака.

Тут видно чоловіка, якого силоміць прив'язали до медичної кушетки. Причина - його поведінку складно оцінити як адекватну.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував у соціальних мережах колишній нардеп Ігор Мосійчук.

Кадр із нагрудної камери поліцейського, скріншот: YouTube
Кадр із нагрудної камери поліцейського, скріншот: YouTube

Колишній нардеп припустив, що пацієнт на кадрах перебуває під впливом заборонених речовин. Також можна зауважити, що відео, датоване 19 грудня 2022 року, було знято на камеру нагрудної поліцейського.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Народний обранець у приймальні медичного закладу, прив'язаний до медичних нош, явно перебуває під впливом наркотичних речовин і навряд чи взагалі усвідомлює свої дії", - заявив у мережі Ігор Мосійчук.

Екснардеп стверджує, що минулого року поліцейські зупинили Бабака на блокпосту та доставили до психоневрологічного диспансера через його неадекватний стан.

Кадр із нагрудної камери поліцейського, скріншот: YouTube
Кадр із нагрудної камери поліцейського, скріншот: YouTube

На кадрах видно, як чоловік голосно кричить, лається, співає та розмахує руками. Якоїсь миті він так розхитав каталку, що вона разом з ним перекинулася. Потім до нього підійшли співробітники поліції, які зафіксували йому руки і міцніше прив'язали до кушетки.

Нагадаємо, нелегально наловили на десятки тисяч: Держекоінспекція повідомила про масштабні порушення.

Раніше повідомлялося, жінка зрадила чоловікові з 300 коханцями, а він навіть не помітив: надавали "жриці" 400 тисяч.

Також, у Києві патрульний побив чоловіка у військовій формі: поліція столиці озвучила свою версію події.