Колишній керівник Департаменту управління майном Нацполіції Іван Наумов після звільнення з органів продовжує "обростати" елітними автомобілями та нерухомістю, що не відповідає його офіційним доходам.

Це з'ясували журналісти Bihus.Info.

quot;

2020 року Наумова звільнили з правоохоронних органів через те, що журналісти Bihus.Info викрили роботу комплексу відпочинку його родини під час карантину.

У травні 2022-го поряд із цим же комплексом розпочалося нове будівництво.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За даними журналістів, зараз Наумов будує елітне котеджне містечко у районі Вишгороду Київської області.

На території комплексу також облаштовують СПА та пірс для яхт.

На 20 га землі розмістили 75 новеньких котеджів, вартість яких коливається від 12 до 23 мільйонів гривень.

quot;

Крім того, Наумов продовжує користуватись елітними автомобілями. Кілька місяців тому він отримав довіреність на використання Aston Martin DBX 2021 випуску. Авто знаходиться у власності Олега Кошеля – друга Наумова.

quot;

Журналісти запитали Наумова про його стан, але чоловік відхрестився тим, що він пенсіонер і йому потрібно годувати свою сім'ю.

"На сьогоднішній день я бачу будь-який законний спосіб заробити. Я як пенсіонер, звичайно, це важливо. І мені треба годувати мою сім'ю. Тому розумієте: будівництво, продаж земельних ділянок байдуже. Все, що є в межах чинного офіційного законодавства. Адже воно не заборонено займатися, заробляти гроші. Що є припущення, звідки воно… Слухайте, є компетентні органи,— пояснив він.

Нагадаємо, у Forbes такого не опублікують: рейтинг найбагатших військовослужбовців України

Як повідомляв "Знай.uа", BlaBlaCar і Busfor, якими користуються тисячі українців, платять РФ на ракети та дрони

Знай.ua писав, під Харковом витратять 230 мільйонів на ліцей і на звичайний паркан: на ці гроші були б тисячі дронів