Ви можете подумати, що дорослішання в будинку з привидами може відштовхнути людей від усього надприродного, але це ще більше зацікавило Аманду Полсон.

Брюнетка з Вашингтона, США, тепер заробляє на життя полюванням на привидів і є дослідником усіх паранормальних явищ – і вона напевно побачила деякі цікавості на своєму шляху.

Аманда Полсон, фото із соцмереж
Аманда Полсон, фото із соцмереж

Аманда відкрилася Daily Star в ексклюзивній бесіді про свою моторошну кар'єру і віру в надприродне.

Розповідаючи про те, як вона вперше зацікавилася привидами, вона поділилася: Свій перший паранормальний досвід я отримала в сім років, коли жила в дуплексі з привидами в штаті Монтана. Мої ляльки рухалися ночами самостійно, мені снилися кошмари про те, що в нашому підвалі живуть привиди. Після цього я боялася всього паранормального, але на той час, коли мені виповнилося 18, це переросло в захоплення. Тому я вирішила почати полювання на привидів у команді, і з того часу мій інтерес до привидів не зростає”.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Привид
Привид

Пояснюючи, як вона розпочала свою кар'єру мисливця за привидами, Аманда сказала, що знайшла місцеву команду з полювання за привидами на Facebook.

Вона згадала:"Я читала книги і дивилася телепередачі про полювання на привидів і знала, що участь у команді, яка подорожувала різними місцями, стане для мене чудовою нагодою краще поглянути на паранормальні явища".

Розповідаючи про один із своїх найдикіших дослідів, пов'язаних із паранормальними явищами, вона розповіла, що це сталося, коли вона вперше використовувала дошку для спіритичних сеансів.

Аманда дуже приймає і розуміє людей, які скептично ставляться до привидів, і за минулі роки навіть були часи, коли вона теж у цьому сумнівалася.

Аманда Полсон, фото із соцмереж
Аманда Полсон, фото із соцмереж

Нагадаємо, що сім'я колекціонера прийшла в ступор, побачивши як його лялька розплющує очі: " жива" ще з Другої Світової.

Раніше ми повідомляли, що жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусною примарою, але покинула її, коли побачила "справжнє обличчя".