Показники лічильника необхідно передавати щомісяця для коректних нарахувань у платіжках. Багато хто робить це через онлайн-сервіси, але що робити, якщо зникло світло та інтернет. Інструкцією поділилися у газопостачальній компанії "Нафтогаз".

З показників газового лічильника, які передають споживачі, формуються платіжки. Коли дані не передаються, то оператори ГРМ можуть нарахувати обсяг спожитого газу на основі "планового щомісячного обсягу споживання".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Українці живуть у реаліях, коли чи не щодня є ризик залишитися без електроенергії та інтернету. Втім, передати показали можна навіть за умов блекауту.

Як передати показники дистанційно без світла та інтернету:

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще
  • через SMS на номер 4647
  • через голосове меню за номерами (кнопка 1):

+38 066-300-2-888
+38 098-300-2-888
+38 093-300-2-888

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

В "Нафтогазі" просять надсилати показники лічильників навіть тих споживачів, котрі тимчасово не користуються блакитним паливом.

"Нагадуємо, для коректних нарахувань, важливо передавати показання лічильника навіть, якщо ви тимчасово не користувалися газом!", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, можна повернути гроші: в "Нафтогазі" пояснили як це зробити.

Також наш портал інформував, в "Нафтогазі" повідомили про важливе оновлення: що змінилося.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" запропонував знижку при оплаті рахунків: не всім українцям сподобалася така "щедрість".