Українка стверджує, що у відділенні "Ощадбанку" їй видали фальшиву купюру номіналом у 500 гривень. Деталі вона розкрила у своєму зверненні на порталі "Мінфін".

За словами українки, вона знімала готівку у відділенні "Ощадбанку" та виявила, що одна з купюр була фальшивою. Клієнтка негайно звернулася до фінустанови, щоб з'ясувати ситуацію.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Було зняття готівки у відділенні банку. Згодом вже вдома виявилось, що одна з купюр 500 грн була фальшива", - поділилася жінка.

Працівники "Ощада", за словами жінки, відправили купюру на перевірку, але по суті переклали відповідальність на її плечі. Жодної компенсації їй не пообіцяли.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"В банку відправили її на перевірку, але сказали що самі винні, що треба кожну купюру (на ощуп) як сказала касир, перевіряти.Жах, якщо в банку дають фальшивку, то вже не знаю", - обурилася українка.

Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін
Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін

Варто нагадати, що в Україні зловмисники найчастіше намагаються запустити в обіг фальшиві купюри номіналом 200 та 500 гривень. В основному, це банкноти старого зразка, випущені до 2015 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Досить знущатися...": клієнт "Ощадбанку" втратив доступ до грошей через перевипуск картки.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.