Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як стверджує експерт, наші люди є скрізь, зокрема і в Бурятії, тому ми й бачили вибух на шляху залізничного сполучення між рф та Китаєм, це свідчить про збільшені здібності та можливості українських спецслужб. До цього моменту, додає він, удари обмежувалися використанням безпілотників і не глибинними територіями рф.

«Тепер перейшли безпосередньо до проведення диверсійних актів. Причому Бурятія – це найглибший оперативний тил. І проведення такої блискучої операції – це серйозний успіх СБУ», - наголошує Дмитро Снєгирьов.

Проте, констатує він, буряти сьогодні складають кістяк окупаційних військ російської армії. До того ж, додає експерт, зараз слід зазначити, що основний акцент проведення прихованої мобілізації в росії перенесено саме на національні республіки і Бурятію зокрема.

«До речі, цей момент, як і характер проведення успішних диверсійних заходів на території Бурятії, може спровокувати певні соціальні потрясіння. Буряти – це не такий численний народ, щоб не розуміти, що подальша участь у «сво» - це фактично знищення генофонду даного народу російською окупаційною владою», - пояснює Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, наскільки сьогодні корумповано українську судову систему.

Також Знай.ua писав про те, що телеграм-канали та КМІС влаштували опитування: кого українці бачать мером Києва.