Життя Фредді Фіггерса почалося із темної сторінки. Коли у 1989 році у Флориді хлопчик з'явився на світ, мати залишила його у сміттєвому баку.

Безглузда мати навіть уявити не могла, ким стане її нелюбимий син у майбутньому. А хлопець став справжнім мільйонером, пише World Of Buzz.

Незабаром Фредді Фіггерсу підібрали нову люблячу сім'ю, яка обожнювала хлопчика. Однак його дитинство було по-справжньому тяжким. Коли знайомі Фредді довідалися, що його знайшли у сміттєвому баку, до нього міцно прикріпився ярлик підонка. І це страшенно засмучувало його.

Зі сльозами на очах Фіггерс згадав відчуття сорому і смутку, коли батьки розкрили йому всю правду...

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

На 9 років прийомний батько подарував хлопцеві комп'ютер. І це було неймовірним поштовхом. Завдяки подарунку хлопчик зрозумів, що хоче пов'язати своє життя із технологіями.

У 13 років Фредді самостійно лагодив комп'ютери по всьому місту, а в 15 заснував власну компанію, яка займається ремонтом складної техніки.

За кілька років хлопець винайшов GPS-трекер, який вставляється у черевики. Ця інноваційна технологія виявилася затребуваною на ринку, щасливчик отримав за неї 2,2 мільйони доларів.

Наразі Фредді голова великої телекомунікаційної компанії Figgers Wireless. Вартість фірми складає понад 62 мільйони доларів!

Крім того, чоловік започаткував власний благодійний фонд The ​​Figgers Foundation, названий на честь батьків. Адже, на думку бізнесмена, без них він був би ніким.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.