"Її п*здити треба...": путінська блогерка жорстко познущалася над вірменською бабусею, покарання прилетіло одразу

Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram
Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram

Російська блогерка Юлія Фінесс, яка знімає контент у жанрі "треш", сильно розлютила вірменських патріотів. Блогерша зі своїм знайомим влаштувала бешкет на вулицях Єревана. Вона чіплялася з хлопцем до зовсім незнайомих людей, проте дійшло до того, чого вірмени не можуть витримати - знущання з людей похилого віку. Все що нам поки що відомо про Юлію Фінесс, так це те, що дівчина створює так званий "трешконтент" і популяризує "глибину російської душі в потязі до наркотиків". В окупованому українським Кримом окупанти завели на неї справу з пропаганди наркотичних засобів.

"Видно, що закохана": Тіна Кароль показала снігову казку з несподіваною кінцівкою

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно знялася у відвертій чорно-білій фотосесії, знову здивувала своїх фанатів природною грацією. Зірка показала, як сніг прикрасив двір її приватного неподалік Києва. У ролику зірка потанцювала під снігом і впала в кучугуру. Українська співачка Тіна Кароль поділилася із шанувальниками новим роликом. Вона з'явилася на тлі свого розкішного будинку під Києвом, а відео опублікувала у мережі TikTok.

Чи доведеться віддати останні гроші? В Україні прийняли "третю платіжку" за газ

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Для всіх наших читачів, які вже чули про так звану "третю платіжку" за газ є дуже важлива новина. Відомо, що вже ухвалено нормативно-правові акти, які регулюють це питання на законодавчому рівні для мешканців багатоповерхівок. Фінальним ухваленим документом став Типовий договір на технічне обслуговування, який Регулятор затвердив 5 грудня 2023 року. Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ), затвердила "Типовий договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку" та внесла відповідні зміни до Кодексу газорозподільних систем.

На українців чекають напружені тижні: "Укренерго" попередило про проблеми зі світлом

Українці без світла, фото Getty Images
Українці без світла, фото Getty Images

Для всіх наших шановних читачів, які переживають за наявність світла у своєму будинку, є дуже важлива інформація від компанії "Укренерго". Важливо розуміти той факт, що в енергосистемі виникають проблеми, коли знижується температура за вікном. Українській генерації складно покривати потребу наявним складом. "Укренерго" вважають, що ситуацію виправить виведення із ремонту всіх енергоблоків протягом грудня. Крім того, у компанії закликали ухвалити необхідні регуляторні рішення, щоб залучити імпорт із Європи. За словами Кудрицького, ближче до Нового року найчастіше споживання електроенергії падає.

П'ять кроків для зменшення платіжок за воду: українцям показали, як вберегти гаманці

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Українці з побоюванням чекають на комунальні платіжки, суми в яких можуть іноді шокувати. Втім, витрати на деякі послуги можна скоротити, і для цього не потрібна чарівна паличка. Розглянемо як зменшити плату за воду. Перше, що потрібно врахувати - у квартирі має бути встановлений опломбований і повірений лічильник. Тільки в такому разі можлива ефективна економія. Якщо в квартирі немає лічильника, то доведеться оплачувати не лише власне споживання, а й сусідів, які можуть бути зовсім не економними та приймати ванну по кілька разів на день.