Готуючи новорічні подарунки рідним та близьким, варто врахувати, що у рік Зеленого Дерев'яного Дракона не всі подарунки та сувеніри принесуть щастя.

Деякі з них можуть стати причиною невдач і негараздів. Подарунки на Новий 2024 слід обирати з урахуванням переваг покровителька наступного року.

Зелений Дракон
Зелений Дракон

Дракони — непрості міфічні істоти, яких, на відміну від знаків китайського астрологічного календаря, немає в реальній природі, люблять скарби, розкіш і багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені власноруч. Це може роздратувати символ року.

Чого не варто дарувати:

Живі гризуни. Такий подарунок буде дуже поганим тоном, оскільки не всі готові стати господарями гризунів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Парфумерна продукція. Покровитель 2024 року дуже чутливий до запахів, тому малоймовірно, що він оцінить такий подарунок.

Алкогольна та тютюнова продукція. Дракон не сприймає шкідливих звичок, тому точно не зрадіє такому презенту. Разом з алкоголем та тютюном слід викреслити келихи, чарки, трубки. Такі подарунки не принесуть 2024 року ні добра, ні щастя, ні везіння.

Подарунки, фото: з відкритих джерел
Подарунки, фото: з відкритих джерел

Носові хустки, перли, шкарпетки. Такі речі принесуть лише неприємності, а також стануть причиною сварок із близькими людьми.

Предмети гігієни — шампуні, мило, а також подарунків із різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається.

Все, що пов'язано з вогнем - свічки, запальнички - Вогненна стихія належить тільки Дракону, і він не потерпить, якщо хтось на неї посягатиме.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото: Pinterest
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото: Pinterest

Що можна дарувати на рік Дракона

Найкращими подарунками на рік Зеленого дракона вважаються подарунки з дерева – це не тільки меблі, а й прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону та різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх немає, позитивно сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книги, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.

Подарунки для дружини: джерело: YouTube
Подарунки для дружини: джерело: YouTube

Нагадаємо, що починайте прикрашати ялинку вже зараз: куди поставити новорічне дерево, щоб Зелений Дракон приніс удачу.

Раніше ми повідомляли про все, що потрібно знати про 2024 рік Зеленого Дракона: яким він буде, яких кольорах відзначати і кому пощастить.