Керівник провладного партійного осередку у Київській області, а також перший заступник голови фракції "Слуга народу" в українському парламенті Андрій Мотовиловець знову опинився в епіцентрі скандальних подій. Громадськість його підозрює у спробах дестабілізувати Київську обласну раду.

Про це розповів колишній нардеп Ігор Мосійчук.

"За інформацією від моїх джерел у політичних колах, Андруша (Андрій Мотовиловець – прим. ред.) вже продав Київську обласну фракцію Слуг Народу у франшизу одному з топ-керівників "За Майбутнього". Останній, руками Мотовилівця, спробує на майбутньому з'їзді партії СН відкликати обласних депутатів-слуг, які публічно вимагали звільнення Мотовилівця”, – пише Ігор Мосійчук.

Андрій Мотовіловець: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук
Андрій Мотовіловець: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук

За словами Мосійчука, далі має відбутися переформатування коаліції, яке призведе до усунення Європейської солідарності. від управління столичним регіоном, а обласна рада повністю перейде під контроль "За Майбутнє".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Журналісти-розслідувачі опублікували відео, на якому чути, як Мотовиловець переконує депутатів-однопартійців в обласній раді заблокувати роботу колег із Європейської Солідарності та здійснити політичний переворот. Розмова відбувалася 29 листопада 2023 року під час зустрічі в КВЦ "Парковий".

Андрій Мотовіловець: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук
Андрій Мотовіловець: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук

"У мене особисто негативне ставлення до Петра Порошенка, тому що я знаю чим він займався, і я дуже сподіваюся, що скоро на нього дадуть свідчення і він закінчить своє мовлення", — заявляє на відео заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Андрій Мотовиловець депутатам Київоблради.

На зустрічі, яка потрапила на відео журналістів, також присутній помічник Мотовилівця - Ігор Колтунов, який підозрюється в розкраданні півмільйона гривень онкохворих і скандально відомий тим, що зводив наклеп на покійного Олега Барну, за що потрапив у базу сайту "Миротворець". Висловлювання Колтунова також потрапили на запис:

"Для мене це важлива позиція не входити в коаліцію з людьми, які називаються "Європейською солідарністю". І коли я почув про те, що ми тут зараз шматочок вирвемо звідси, розмутимо, розкрутимо, а потім нас і приберуть звідти.

Крім нього, на зустрічі були депутат Київоблради Вадим Геращенко, голова фракції Олександр Поляруш та інші депутати "Слуги Народу".

Андрій Мотовиловець готується до виступу на з'їзді партії "Слуга Народу". Тема доповіді: Основні принципи комунікації з депутатами місцевих рад. Психіатрична експертиза":

Нагадаємо, що керівник обласного осередку "Слуги народу" Андрій Мотовиловець нещодавно вже потрапляв у скандал через відео, на якому нардеп під час онлайн-зборів депутатів Київської обласної ради чинить тиск на власну фракцію правлячої партії.

Нагадаємо, Дмитро Снєгірьов розповів про "ведмежу послугу" Безкутною по відношенню до Залужного, що спричинило зворотний ефект на Заході.

Раніше повідомлялося, Андрій Жданов та Ігор Курилко: ЗМІ розповіли, як справа одеських пройдисвітів набирає обертів.

Також, депутат від "Слуги народу" хоче змусити українців молитися за перемогу: "Сміливо звертатися до Бога".