Овочечистка – це не тільки незамінний інструмент на кухні, а й справжній багатозадачник. Всі знають про її пряме призначення, але давайте розглянемо незвичайні способи використання цього пристрою.

Спосіб №1

Для тонких скибочок шоколаду або сиру не завжди вдається знайти відповідний інструмент. Однак овочечистка справляється з цим завданням на відмінно.

Овочечистка / фото: Pinterest
Овочечистка / фото: Pinterest

Вона дозволяє створити цікаві закручені смужки, якими можна прикрасити торт або надати салат більш оригінального вигляду. Також, нарізаючи овочі, такі як огірки або кабачки, ви додасте їм нову текстуру та ніжність.

Спосіб №2

У разі відсутності точилки для олівців, овочечистка стане несподівано корисною. Вона легко впорається із завданням заточування олівця.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Олівці / фото: відкриті джерела
Олівці / фото: відкриті джерела

Спосіб №3

Іноді тверда олія може стати справжньою проблемою при приготуванні тіста. Однак овочечистка зробить це завдання легким та приємним. Настругайте потрібну кількість олії, і незабаром вона стане м'якою, готовою для використання в тесті.

Так що наступного разу, коли ви візьмете овочечистку на кухні, пам'ятайте, що це не просто інструмент для очищення овочів, але й корисний помічник у найнесподіваніших завданнях на кухні.

Більше того, вам варто дізнатися, що звичайний оцет відмиє вашу мікрохвильову піч у лічені хвилини: трюк, який спростить життя господиням

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що зробити з холодильником, щоб він споживав менше електроенергії: прості рішення врятують гаманець

Також нам стало відомо про зберігання круп: хитрощі для боротьби зі шкідниками на кухні