Відомий український астрологиня і тарологиня Людмила Хомутовська знову вирішила зробити прогноз щодо того, що чекає на українців у найближчі місяці. Будьте готові завжди до найгіршого.

Ефір з'явився на YouTube-каналі Люкс ФМ, провідним якого є Слава Дьомін.

Зокрема, вони поговорили про те, чому на путіна не діють прокльони українців та як спрямувати свою енергію на перемогу.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео
Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Почали з питання прокльонів, які посилають українці на кривавого диктатора. З початком війни ненависть наших людей досягла небувалих масштабів, оскільки цей імператор уявив себе правителем усього світу, і почав геноцид свого та українського народу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Потрібно розуміти, що прокльони діють, якщо людина зі слабкою енергетикою. Він не може бути слабким, тому що він «Трійка» за картковою системою – це воїн. Люди, які входять у енергію, починають проклинати, вони підключаються до війни. Чим більше ви агресуєте – тим більше стягується з вас енергії. Ви починаєте агресувати, а потім як кулю, яка здулася. Надсилайте вашу енергію ВСУ" - каже Людмила Хомутовська, закликаючи відправляти всю енергію на перемогу України, а не на злість, яка не спрацює.

Таро. Фото: youtube
Таро. Фото: youtube

Наприкінці було обговорено тему, як саме потрібно спрямовувати енергію на перемогу.

Наша енергія зберігається в наших емоціях, і коли ми починаємо думати про наші ЗСУ, ви починаєте їм дякувати за те, що вони є. Якщо ми дякуємо – ми ділимося енергією. У нас після цього здіймається настрій, ось так він і діє. Людмила Хомутовська

При цьому вона зазначила, що не потрібно постійно страждати та плакати, оскільки цього у нашому житті достатньо. Наші бійці виборюють те, щоб ми продовжували жити. Жертва неспроможна дати енергію.

32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА
32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА

Нагадаємо, що Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова...".

Раніше повідомлялося про порожні міста, союз п'яти країн з потужними ліками: пророцтва Нечая, Нострадамуса та Ванги на 2024 рік.