Стрітення – одне з найважливіших та радісних свят. Що воно означає? Воно означає зустріч із Богом, саму можливість цієї зустрічі.

У цьому випадку відзначають події з Євангелія від Луки, в яких описується зустріч Симеона Богоприймця та немовляти Ісуса, якого Йосип та Марія принесли до Єрусалимського храму.

Також це свято символізує надію, настання весни, готовність до змін, очікування нового життя і закінчує низку зимових свят. Люди вітають один одного з народженням Христа, з Його воскресінням, тому не дивно, що прийнято вітати і зі Стрітенням Господнім. Звичайно ж, найпростіший спосіб привітати – написати приємні слова.

Свята 15 лютого, фото: Апостроф
Свята 15 лютого, фото: Апостроф

****

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Стрітення Господнє – важливе православне свято, свято зустрічі Старого та Нового Завітів. Я щиро вітаю тебе з цим світлим днем ​​і щиро бажаю, щоб милість Божа завжди простягалася над тобою та всіма близькими тобі людьми.

****

У це свято хочеться побажати лише найсвітлішого. Нехай серце вірить у чудеса, які завжди збуваються. Здоров'я, мир і кохання ніколи не покидають ваш будинок. А успіх буде вірним помічником у будь-якій справі.

****

Зі Стрітенням Господнім! Нехай із Вашого життя назавжди підуть холоди, зникнуть злість і нерозуміння, нехай у серці розквітне весна і прожене смуток. Бажаємо, щоб Ваше життя було щасливим і радісним.

****

Стрітення Господнє, скріншот: YouTube
Стрітення Господнє, скріншот: YouTube

****

З Господнім Стрітенням! Нехай у вашій родині є тільки добро, людяність і світлі помисли. Не гнівайтесь Бога, а живіть чесно і за всіма Божими заповідями.

****

У свято Стрітення Господнього від душі бажаю добра і справжніх чудес у житті, достатку та втіхи, здоров'я та терпіння, неймовірної радості. Бажаю з відкритим серцем зустрічати новий день та проживати його з вірою, любов'ю, миром та щастям!

****

Зі Стрітенням Господнім! Нехай із вашого життя назавжди підуть холоди, зникнуть злість і нерозуміння, нехай у серці розквітне весна і прожене смуток. Бажаємо, щоб ваше життя було щасливим і радісним.

****

Вітаємо всіх християн з великим святом Стрітення Господнього, коли праведному старцеві Симеону було даровано зустріч із маленьким Месією! Бажаємо вам сьогодні і завжди не засумніватись у своїй вірі, здійснювати добрі діяння, просити прощення та прощати, жити в гармонії, доброті та радості!

****

Стрітення: narodna-pravda.ua
Стрітення: джерело: narodna-pravda.ua

****

Нехай Стрітення Господнє принесе кожному велике прощення всіх помилок і викуплення гріхів, прожене геть тугу, смуток і прикрощі, примножуючи доброту, любов, віру, надію та щастя! Нехай Господь зберігає вас і завжди допомагає у ваших добрих справах!

****

Нехай лютневі морози занесуть негаразди та нещастя. Разом із зимовими, але теплими променями сонця у життя увійдуть благодать, радість та диво. Бажаю, щоб серце наповнювало щире, чисте кохання, а душа перебувала в умиротворенні.

****

Нагадаємо, що Великдень у 2024 буде пізнім, а значить і Масляну треба почекати: дати свята та головні традиції.

Раніше ми повідомляли про дві молитви, щоб ваш Ангел-Хранитель вас почув: для захисту та здоров'я.