Дональд Трамп, схоже, готується до повернення в крісло президента з новими і до жаху амбітними ідеями. Колишній президент США розглядає варіанти скорочення зобов'язань перед членами НАТО та навіть можливість переговорів між Україною та Росією.

Згідно з інформацією від Bloomberg, у разі повернення Трампа до влади, його радники мають намір провести переговори між Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним.

Трамп та Путін
Трамп та Путін

Ці ідеї, якщо вони будуть реалізовані, можуть серйозно змінити довгострокову політику США та внести істотні зміни у відносини із союзниками та опонентами.

За словами одного з радників Трампа, можливість припинення військової допомоги США може стати мотивацією для України розпочати переговори, тоді як загроза посилення підтримки може чинити тиск на Росію.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Трамп, фото: Getty Images
Трамп, фото: Getty Images

Ці новини викликають хвилювання серед союзників США та порушують питання щодо майбутнього альянсу НАТО, який відіграє важливу роль у забезпеченні європейської безпеки з часів холодної війни. Втручання Трампа може також вплинути на союзи в Азії та викликати занепокоєння щодо стратегії протистояння Китаю.

Важливо зазначити, що наразі не проводяться переговори з російськими чи українськими представниками, оскільки це суперечить законодавству США.

Тим не менш, можливе повернення Трампа викликає серйозні обговорення та підготовку з боку союзників та прихильників.

Нагадаємо, Байден висміяв Трампа за підпорядкування російському диктатору: "Заради бога, це безглуздо"

Раніше ми писали про те, що міністра оборони екстрено госпіталізували: сечовий міхур не дає спокою