У інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка вибухнув скандал. Один із викладачів не тільки ображає своїми сексистськими фразами студенток, а ще й прославляє "велич росії".

Про церозповіла студентка четвертого курсу Інституту журналістики та військова журналістка Оксана Паращак.

КНУ Шевченка. Фото: Youtube
КНУ Шевченка. Фото: Youtube

На своїх лекціях викладач факультету журналістики Микита Василенко розповідає про те, що "жінки можуть чогось досягнути лише у чотири способи: чоловік, коханець, батько, брат" та вихваляє "велич росії".

Його студенти звернулись із листом до директора інституту Володимира Різуна та поскаржидися на "відверту проросійську та сексистську позицію" викладача і попросили його звільнити.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Втім, ніякого результату це звернення це не принесло, Василенко і надалі залишається на своїй посаді.

Це надзвичайно обурило курсантів і вони звернулись ща допомогою до уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця.

Він зініціював створення постійної комісії Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка з питань етики, як винесла догану Василенку та очільниці кафери журналістики.

Однак студенти вимагають його звільнення, адже він так і продовжує просувати свої ідеї на лекціях.

Університет Шевченка
Університет Шевченка

Сам же Василенко заперечує усі звинувачення та говорить що це проплачена провокація. Окрім того, він навіть має намір подати до суду на дівчину, яка звернулась до Лубінця.

@journalist_ka

#кнушевченка #сексизм #жінкавоїн #жінкавармії #військова #нгу #кну #гендернарівність #армія #фемінізм

♬ The Champion - Lux-Inspira

Нагадаємо, затримано підрядника КНУ імені Тараса Шевченка на спробі підкупу слідчого поліції

Як повідомляв "Знай.ua", "Відрізали по самі я*ця": першокурсник в одному з українських ВНЗ захотів поекспериментувати і втратив статевий орган

Знай.ua писав, Скандал навколо харчових контрактів: військовослужбовець показав шалені суми від КНУ Шевченка