Поляки вже більше року протестують на кордоні через начебто дешеве українське збіжжя, яке заполонило ринок. Насправді за польською зрадою стоїть звичайна вигода і одна з організаторок блокади заробляє на ній гроші.

Про це розповів військовослужбовець, журналіст та ведучий Єгор Чечеринда у інтерв'ю "24 Каналу".

Блокування кордонів. Фото: скриншот Youtube
Блокування кордонів. Фото: скриншот Youtube

Зазначається, що одна з організаторок блокади заробляє на ній гроші. Мова йде про лідерку політичної сили "Конфедерація" Едіту Озігалу, яка очолює протест на пункті "Ягодин – Дорогуськ". Раніше її помічали у вже окупованому Криму.

"Вона також є однією з лідерок політичної сили "Конфедерація", яка виступає за співпрацю з росією. Приїжджали на окуповані території, здається, ще зустрічалися з "главами" окупованого Криму. Тобто такі друзі Путіна в Польщі", — пояснює журналіст.

Блокування кордонів. Фото: скриншот Youtube
Блокування кордонів. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Справа в тому, що вона володіє транспортною компанією "Mamex sp. z oo". Фури цієї компанії не стоять на кордоні, а одразу їдуть до пункту пропуску, адже їх в обхід блокади проводять поляки. Замість звичних 300 євро, в Едіти Озігалу такий пропуск коштує 900 євро за одну фуру.

Перевозять поляки в основному ніяку не гуманітарку, а каву Nestle та корм для тварин.

"Чим більше триває блокування, тим більше заробляють політичні прихильники або навіть члени та лідери "Конфедерації", які займаються організацією блокади кордону", — додає журналіст.

Нагадаємо, біженців з України попросять виїхати з Європи вже скоро: чому їх "виганяють".

Як повідомляв "Знай.uа", українка зізналася, як їх "тероризують" на роботі в Польщі : "Втрачали свідомість, але додому не відпускали".

Знай.ua писав, поляки змінять правила для українських біженців.