Рейтинг Дональда Трампа досяг найвищого рівня з часу виборів 2022 року. За середніми показниками опитувань його підтримують 42%, в той час, як за Байдена готові проголосувати 42% учасників.

Про це повідомляє Bloomberg.

Байден, фото з відкритих джерел
Байден, фото з відкритих джерел

За результатами опитувань RealClearPolitics, 42% представників зараз готові проголосувати за Трампа. У грудні 2022 року показники були значно нижчими — 36%.

Зараз його сприймають краще, ніж Байдена, рейтинги якого різко зросли порівняно з Трампом на початку його президентства.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

В свою чергу, до Байдена позитивно ставляться близько 40% опитаних.

Тобто Трамп зараз випереджає Байдена на 2 відсотки.

Однак сукупний рейтинг двох основних кандидатів у президенти близький до історичного мінімуму - 82%, тобто 18% виборців незадоволеними обома кандидатами.

Вони також можуть вплинути на результат виборів: або залишитись вдома, або проголосувати за незалежного кандидата, такого як Роберт Кеннеді-молодший.

Також є частина американців, які позитивно ставляться як до Байдена, так і до Трампа, їх кількість складає приблизно 4% від опитаних.

Опитування виборців. Фото: RealClearPolitics
Опитування виборців. Фото: RealClearPolitics

Нагадаємо, Байден висміяв Трампа за підпорядкування російському диктатору: "Заради бога, це безглуздо"

Як повідомляв "Знай.uа", Трамп проти Байдена: американці оцінили вік учасників перегонів

Знай.ua писав, що означає рішення Трампа за день закінчити війну в Україні: і чому нам потрібно цього боятися