У зоопарку Сан-Антоніо, штат Техас, відбувається незвичайна подія: гіпопотам на ім'я Тімоті вирішив знову випробувати успіх стати великим політиком. Вперше він став кандидатом у президенти США у 2020 році, створив акаунти у соцмережах та завоював кілька тисяч передплатників.

Нещодавно у зоопарку знову відбулася церемонія висування Тімоті у президенти, яку відвідали десятки його шанувальників та журналістів.

Виявляється, гіпопотам не тільки має харизму, а й розгортає цілу кампанію з унікальними ідеями для майбутнього Америки.

Платформа Тімоті ґрунтується на принципах турботи про себе та інших. У його політиці особлива увага приділяється важливості щоденного омолоджувального сну, ініціативи "Дрема для всіх".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, гіпопотам висловлюється за обов'язкові перекушування у навчальних закладах та офісах, стверджуючи, що це може підвищити продуктивність та щастя.

Тімоті також виступає за доброту, повагу та захист добробуту всіх живих істот. Його незвичайна політична платформа викликає інтерес і велику підтримку серед відвідувачів зоопарку, котрі активно купують мерч із зображенням гіпопотама.

І хоча це здається швидше жартом, ніж серйозною політикою, Тімоті навіть звернувся до своїх прихильників у соцмережах, запитуючи їхню думку про те, яким має бути його перший указ у разі перемоги.

Також наш портал інформував, холодна війна, ядерна бомба та вторгнення: Netflix випустив трейлер документалки про реалії життя українців

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що моральний стан впаде "до плінтуса", але дозволить перемогти: карпатський мольфар дав прогноз щодо важкої долі України