Поки у Конгресі відкладають розгляд питання допомоги українцям, Трамп активно залучає електорат. У однієї американки із числа його прихильників журналіст поцікавився про те, як вона ставиться до війни в Україні.

Відповідне відео було опубліковане у телеграм-каналі "Батальйон Монако".

По відповіді американки можна зрозуміти "обличчя" всіх виборців Трампа.

Трамп разом із Путіним / фото: BBC
Трамп разом із Путіним / фото: BBC

Жінка на відео відкрито заявляє про те, що путін все правильно зробив, що напав на українців, адже він таким чином хоче повернути "своє". Вона додала, що кривавого дикатора не можна сприймати як ворога.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я думаю, що людям смішно думати, що Путін такий ворог. Він нічого не робить. Він просто хоче повернути те, що належало йому", — говорить прихильниця Трампа.

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

Журналіст спочатку подумав, що жінка взагалі не розуміє про що йде мова, а тому пояснив їй, що путін вторгся в Україну, вбивши тисячі людей, однак жінка вона на це йому лаконічно відповіла: "Мене це влаштовує".

Нагадаємо, Байден висміяв Трампа за підпорядкування російському диктатору: "Заради бога, це безглуздо"

Як повідомляв "Знай.uа", Трамп проти Байдена: американці оцінили вік учасників перегонів

Знай.ua писав, що означає рішення Трампа за день закінчити війну в Україні: і чому нам потрібно цього боятися