Колекціонери можуть щедро заплатити за рідкісні банкноти, які можуть опинитися в будь-якому гаманці. Власник "щасливої ​​купюри" може отримати винагороду в десятки разів вище від номіналу. Про це свідчать дані на спеціалізованому ресурсі violity.

Рідкісні монети – не єдине, що цікавить колекціонерів. Деякі банкноти можуть бути продані за дуже гідні суми. На відміну від копійок у цих грошових знаках цінуються незвичайні серійні номери.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Так, наприклад, на аукціоні з'явився лот - 20 гривень 2013 року з номером ТК 1111111. Вартість цієї банкноти в 50 разів вища від номіналу - 1000 гривень. Декілька покупців вже зробили ставки і готові забрати купюру, але аукціон триває і вартість може зрости.

Цінні банкноти. Фото: violity
Цінні банкноти. Фото: violity

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ще продаються 200 гривень 2007 року із серійним номером ЗЗ 2222222. Цю банкноту власник оцінив у 5500 гривень. За лотом стежить 8 потенційних покупців, а отже, попит на такі банкноти є.

Цінні банкноти. Фото: violity
Цінні банкноти. Фото: violity

Окрім того, за 4000 гривень продають банкноту номіналом 500 гривень. Власник зазначив, що вона 2015 року випуску та має серійний номер УГ 5000000.

Цінні банкноти. Фото: violity
Цінні банкноти. Фото: violity

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, може така знайдеться у вашому гаманці: як виглядає 1-гривнева монета, яка коштує 6000 грн.

Також наш портал інформував, джекпот у вашому гаманці: за які монети колекціонери можуть заплатити понад 20 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гаманець трісне від кількості купюр: за яку українську монету можна отримати цілу гору грошей.