Представник поліції Вармінсько-Мазурського воєводства Рафал Яцковський повідомив, що місцевий житель села сповістив правоохоронців про невідомий об'єкт, що приземлився поблизу його домоволодіння.

"Поліцейські наразі забезпечують об'єкт і пізніше передадуть його військовим. Ми з'ясуємо, що це за об'єкт та звідки він прилетів," – сказав він.

Сержант Пауліна Шлівінська з Остродського відділку поліції у коментарі для Телебачення Республіка підтвердила отримання ранкового повідомлення про знахідку на полях одного з господарств неподалік Мілакова.

"Ми маємо підтвердження, що це метеорологічний балон. Поліцейські з'ясують, кому належить цей предмет і чому він опинився в нашому регіоні," - заявила вона.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Це не є об'єктом військової інфраструктури. Це метеорологічний балон, іншими словами - погодний балон. Наразі можу повідомити, що це не шпигунський балон, ані жоден елемент військової інфраструктури," - додала поліцейська.

Раніше Знай.ua вже повідомляв, як Польща нарощує торгівлю з росією. Сотні вантажівок прямують з білорусі до Польщі, завозячи ЄС продукти харчування та зерно. В свою чергу в білорусі є спеціальні центри, в яких відбувається перевантаження російського зерна та товарів, які і потрапляють до європейських і польських компаній.