Заблокував картку без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування

ПриватБанк залишив удову військовослужбовця без грошей. Клієнтка отримувала на карту фінустанови усі державні виплати та без об'єктивної причини залишилася без копійки.

Відповідну скаргу жінка залишила на аналітичному порталі Мінфіну.

Жінка проживає на Харківщині, регулярно обстрілюється росіянами. Вона розповідає, що банк розірвав із нею договір і закрив рахунок, навіть не пояснивши причину, і тепер вона залишилася без джерела фінансування, адже виплати та зарплата приходила саме на заблоковану картку.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нардепи за рік "прокатали" 5,3 млн гривень: не голосуєш за мобілізацію – сидиш удома

Згідно з Конституцією, народним депутатам не можна заборонити виїзд за кордон. Однак багато депутатів дозволяють собі виїжджати до Польщі, а опинятися на березі Лазурного узбережжя. Чому це нас хвилює? Стало відомо, що на всі поїздки народних депутатів витрати становили 5,3 мільйона гривень.

Про це заявив перший заступник керівника комітету з податків та митниці Ярослав Железняк. Це виявилося більшим, ніж витрати шести великих міністерств разом узятих.

"Лише за результатами 2023 року на 5,3 млн. грн. покаталися", - зазначив Ярослав.

Верховна Рада, фото: Facebook
Верховна Рада, фото: Facebook

Аліну Гросу вітають із заміжжям: співачка дещо показала

Українська співачка Аліна Гросу викликала хвилю обговорень серед своїх шанувальників, опублікувавши відео у пісні "Туман", у фінальних кадрах якого з'явилися весільні сцени.

Цей момент спонукав фанатів переповнювати артистку привітаннями з нібито одруженням.

Однак Гросу продовжує підживлювати інтригу, показуючи свого обранця частково і не розкриваючи його особи. Проте подруга співачки у розмові з блогером Богданом Беспаловим розкрила деякі деталі їхніх стосунків.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Нелюди-росіяни продають українських військовополонених на "чорному ринку" Чечні

Виявилося, що російські сили займаються досить моторошним "бізнесом" - управлінням чорним ринком військовополонених. За даними української влади, чеченські військові купують полонених українців в інших російських військових груп і створюють зловісний цикл обмінів.

Про це стало відомо завдяки статті The Times.

Хоча Женевська конвенція явно не забороняє торгівлю військовополоненими, подібні дії неприйнятні з точки зору загальноприйнятих норм і гуманності. Прикладом такої ситуації став випадок В'ячеслава Левицького, якого захопили ополченці ДНР, після чого опинилися в руках чеченців. Йому не лише відмовили у медичній допомозі, а й ампутували ноги та руки.

В'ячеслав Левицький / фото: The Times
В'ячеслав Левицький / фото: The Times

100 000 гривень на місяць: військовим нададуть важливу допомогу

Якщо вас спіткало поранення на фронті, важливо знати про можливі фінансові компенсації. Давайте розглянемо види виплат, які доступні українським військовослужбовцям у разі поранення та умови для їх отримання.

Перш за все варто відзначити, що вам зберігається право на грошове забезпечення в період лікування.

Для цього, рекомендує адвокат Олександр Головченко, потрібно підтримувати зв'язок із командиром, щоб запобігти можливим затримкам у виплатах.

При тривалому лікуванні понад чотири місяці потрібно повідомити військову частину та надати відповідні документи, такі як довідка з медичного закладу та рішення Військово-лікарської комісії.

Поранений військовий, фото aa.com.tr
Поранений військовий, фото aa.com.tr