У світлі майбутніх президентських виборів у Сполучених Штатах Америки, колишній президент Дональд Трамп звернувся із закликом до чинного президента Джо Байдена провести серію дебатів.

Ця пропозиція викликала значний резонанс, особливо враховуючи, що раніше Трамп уникає участі в ряді дебатів під час праймеріз від Республіканської партії.

"Для добра нашої країни, я вважаю критично важливим обговорення ми з Джо Байденом питань, що стосуються життєво важливих аспектів для США та їхніх громадян," - заявив Трамп, висловлюючи готовність до дебатів "будь-коли, будь-де і на будь-яких умовах".

За повідомленням Bloomberg, Трамп пропустив п'ять дебатів з республіканськими опонентами протягом кампанії, що викликало критику з боку Кріса Крісті, одного з кандидатів, який в рекламному ролику назвав Трампа "боягузом та невдахою".

Трамп та Путін
Трамп та Путін

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В контексті передвиборчої кампанії, 77-річний Трамп не раз критикував Байдена за помилки у промовах та невпевнену ходу, хоча сам він також дозволяв собі помилки під час виступів, наприклад, переплутавши Ніккі Гейлі з Ненсі Пелосі.

"Дональд Трамп хоче звернути на себе увагу та розширити свій вплив серед виборців," - коментує Майкл Тайлер, представник кампанії Байдена. "Якщо він так прагне бачити президента Байдена в ефірі, йому не варто чекати на дебати. Він може приєднатися до мільйонів американців, які завтра дивитимуться виступ президента зі зверненням до нації".

Байден, фото з відкритих джерел
Байден, фото з відкритих джерел

На "Супервівторок" Джо Байден та Дональд Трамп продемонстрували сильні результати на партійних виборах у більшості штатів, заклавши фундамент для потенційного реваншу в листопаді, незважаючи на неоднозначні рейтинги популярності обох кандидатів. Після перемоги в 15 штатах, де було визначено понад третину республіканських делегатів, Трамп майже гарантував собі номінацію на третій термін, незважаючи на численні обвинувачення проти нього.

Байден знову висловився про Трампа як про загрозу американській демократії.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Трамп вкотре заявив, що не допустив би атаки на Україну: "Люди зараз могли б жити чудовим життям".

Зокрема, він стверджує, що конфлікти в Україні та Ізраїлі могли бути уникнуті.

"Росія ніколи б не атакувала Україну. Ніколи. Ви це знаєте, усі це знають. Вся ця відповідальність лежить на Байдені… Усі ці люди, що померли в Україні, Росії та Ізраїлі, усі ці зруйновані території. Люди зараз могли б жити чудовим життям. Ми опинимося на порозі Третьої світової", - заявив Трамп.