Дональд Трамп продовжує доволі агресивну передвиборчу кампанію у США та стає все ближчим до президентської посади. Зокрема, республіканець не гребує постіними словесними нападами на чинного президента Джо Байдена.

Цього разу під час виступу у Джорджії, Дональд Трамп вже перейшов межу і назвав чинного президента "ідіотом".

"Якби у вас був справді здібний президент, як я, то я хочу вам сказати, що ми були б у повній безпеці. Тепер путін говорить про ядерну зброю. І знаєте чому? Тому що він знає, що президентом США є ідіот, з яким він може впоратися" , - заявив кандидат на пост президента США Дональд Трамп у зверненні до своїх прихильників у Джорджії

Раніше Знай.ua писав, що Роберт Де Ніро показав справжнє обличчя Трампа: соціопат, психопат, злісний нарцис.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Де Ніро попередив, що можливе повернення Трампа до Білого дому може мати непередбачувані та небезпечні наслідки. "Відбудуться речі, які ніхто з нас не може собі уявити. Те, що відбувається за такої диктатури, про яку він говорить. Давайте повіримо йому на слово. Бо ж він соціопат, психопат, злісний нарцис", — додав він.

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

У відповідь на ці коментарі, Трамп опублікував у Truth Social пост, де назвав слова Де Ніро "дурними" і висміяв його інтелект. "У Роберта Де Ніро невиліковний випадок синдрому Трампа. Такий тупий хлопець з низьким рівнем IQ!", — написав Трамп.