Англійка під час прогулянки лісом виявила дуже цікаву знахідку - дивного вигляду їжачка. Жінка з великим серцем доставила їжачка до ветеринарної клініки. Однак медики помітили страшне, це здавався ніяким не їжачок, а звичайний помпон від шапки.

Цікаво, що жінка з усією своєю люб'язністю поклала в коробку до "їжачка" пляшку з теплою водою, і на ранок вже вирушила до клініки.

Про цю історію повідомляє манчестерська газета manchestereveningnews.

Ветклініка, скріншот: YouTube
Ветклініка, скріншот: YouTube

Однак співробітники природного заповідника та лікарні дикої природи "Лоуер-Мосс-Вуд", що неподалік Натсфорда, були здивовані, коли зрозуміли, що жінка дійсно принесла їм частину пухнастої шапки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У повідомленні на Facebook представники притулку заявили, що їх "серця розтанули" після того, як вони зрозуміли, що "їжачок" - це розіграш, і додали, що жінка "вчинила правильно". Все було б правильно, якби вона дійсно знайшла їжака.

Волонтер Даніель Пеберді заявила, що їжаки не повинні виходити на вулицю вдень, тому правильно віднести їжака, побаченого при сонячному світлі, до лікарні чи клініки.

"Багато людей ігнорують їжаків, якщо бачать їх вдень. Вони не розуміють, що це хвора тварина. Число їжаків швидко скорочується, тому важливо врятувати тих бідолах, яких ми знаходимо", - додала волонтер.

Ветклініка, скріншот: YouTube
Ветклініка, скріншот: YouTube

Співробітники поділилися милою історією у Facebook, написавши: "Наші серця розтанули, коли добра душа подумала, що рятує їжачка, але виявила, що це був пухнастий помпон із шапки. Цей чарівний "їжачок", як і раніше, на подобається".

Вони також сказали: "Пам'ятайте, доброта не знає меж, навіть якщо вона стосується штучного пухнастого друга". А також дали кілька порад: "Будь ласка, пам'ятайте: якщо ви помітили їжака вдень, це ознака того, що щось не так. Покладіть їх у коробку з теплим джерелом і зверніться за допомогою до місцевих ветеринарів. Давайте захистимо наших колючих друзів!" .

Нагадаємо, нагуляєтесь на 1360 гривень штрафу: українцям нагадали важливе правило.

Раніше повідомлялося, цілування кота може закінчитися лікарнею: які наслідки для здоров'я.

Також, зливаєте, як нормальні люди воду після варіння яєць? Чому європейці покрутять пальцем біля скроні.