Ситуація з жінкою на ім'я Ленг з провінції Гуандун викликала багато обговорень у Китаї і підняла важливі питання про спадщину та використання методів штучного запліднення.

Ленг мала стосунки з одруженим бізнесменом Венем, які тривали до моменту його раптової смерті в автокатастрофі. Перед трагічною подією вони разом звернулись до приватної клініки репродуктивної медицини, де Ленг стверджує, що вони заморозили ембріони для майбутнього використання.

Вагітна жінка біля ноутбуку. Фото: Daily Mail
Вагітна жінка біля ноутбуку. Фото: Daily Mail

Після смерті Веня Ленг вирішила використати ці заморожені ембріони для зачаття дитини. У грудні 2021 року вона народила сина, якого назвала Сяовен.

Ленг стверджувала, що дитина має право на частину спадщини Веня, зокрема на акції компанії, якою він володів, та на страхові виплати. Її аргументація базувалася на тому, що хоча Вень помер до народження дитини, його генетичний матеріал був використаний для зачаття, і тому Сяовен є його законним спадкоємцем.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

8-тижневий ембріон, фото Lennart Nilsson
8-тижневий ембріон, фото Lennart Nilsson

У серпні наступного року Ленг звернулась до суду, вимагаючи визнати її сина спадкоємцем та дати йому частину майна Веня. Однак вона зіткнулася з проблемами в суді.

Ленг не змогла довести, що Вень давав згоду на використання своєї сперми або підтримував би ідею мати дитину після своєї смерті. Це стало ключовою проблемою у справі, адже без його згоди використання його генетичного матеріалу вважається незаконним.

Новонароджений / скріншот з відео
Новонароджений / скріншот з відео

Суд відхилив позов Ленг, вирішивши, що її син Сяовен не може бути визнаний спадкоємцем, бо не було доказів, що Вень дозволив використати свою сперму після смерті.

Нагадаємо, "Це незаконно": напівоголена Тіна Кароль без спідньої білизни похизувалася спокусливими вигинами

Вам буде цікаво дізнатися у майбутньому релізі Terminator: Survivors будуть пасхалки з жахів Resident Evil