Учителі за покликанням - це люди, які не просто вчать, а допомагають дітям полюбити навчання, викликають інтерес до знань і спонукають прагнути до більшого.

Однією з таких вчителів є Віра Собар із Дніпра. Спочатку вона мріяла стати лікарем, але зрештою закінчила біологічний факультет і планувала працювати лаборанткою. Проте коли у її сина виявили дислексію, порушення, що ускладнює читання та письмо, її життя змінилося.

Після того, як у сина Віри виявили дислексію, вона використала свої знання з біології, щоб придумати спеціальні вправи. Це допомогло її сину краще читати і писати. Коли сім'я Собар допомагала своєму сину готуватися до тесту з біології, вони використовували спеціальні методи навчання, які допомогли хлопцю краще зрозуміти та запам'ятати матеріал.

Це допомогло йому добре скласти тест. Після цього успіху Віра Собар зрозуміла, що хоче працювати вчителем і допомагати іншим дітям, які мають особливі освітні потреби. Вона помітила, що багато її колег мало знали про інклюзивну освіту.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Вони вважали, що діти з особливими потребами повинні вчитися тільки в спеціальних школах. Протягом 10 років Віра переконувала інших вчителів, що діти з дислексією, мовними порушеннями або аутизмом мають право навчатися у звичайних школах і можуть досягати успіхів, якщо використовувати правильні методи навчання.

Вона стала використовувати комп'ютерні технології, такі як програми Wordwall та Miro, щоб допомогти учням не тільки читати краще, але й розвивати комп'ютерні навички.

Віра працює в школі №24 у Дніпрі, яка відома своєю відданістю інклюзивній освіті, забезпечуючи всім дітям можливість навчатися разом. Її досвід показує, як важливо, щоб вчителі допомагали формувати майбутнє нації і підкреслює значення їхньої роботи.

Нагадаємо, для українських дітей готують серйозні нововведення: все почнеться з 1 вересня

Вам буде цікаво дізнатися шоу "Вагітна у 16" викликало справжню бурю: українці лютують через сім'ю 16-річної школярки та вчителя