Ірина Сопонару, відома актриса із шоу "Жіночий квартал", вперше вийшла заміж. Радісною новиною вона поділилася у своєму Instagram-акаунті, виклавши кілька фотографій на весілля. Її обранцем став британський підприємець на ім'я Ріс, який зробив їй пропозицію рівно рік тому.

Весілля відбулося в Україні, і, судячи з опублікованих фото, святкування було витримане в українському стилі. Ірина обрала для церемонії стриману білу сукню з гарною вишивкою, а Росс одягнув вишиванку, що наголошує на українських традиціях в оформленні свята.

Варто зазначити, що фотографії, опубліковані Іриною, дають зрозуміти, що весілля відбулося ще на початку місяця. На одному зі знімків від 3 травня були зображені руки Ірини та Риса у вбранні, а в руках Ірини був весільний букет. Це натякнуло на те, що пара вже тоді офіційно стала подружжям.

Ірина та Ріс зустрічаються з 2021 року. За цей час їхні стосунки стали ще міцнішими, особливо під час повномасштабної війни в Україні, коли вони стали жити разом.

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям
Показати ще

У травні минулого року Рис зробив пропозицію Ірині, і ось тепер вони офіційно стали чоловіком та дружиною. Ірина написала під весільними фотографіями:

"Приймаємо вітання"

Тим самим показуючи, які вони щасливі разом у цей особливий день.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" одяглася у відверту жалобу: "І як завжди..."

Вам буде цікаво дізнатися жінка рік прожила на горищі супермаркету, ніхто навіть не помічав: як їй вдалося це провернути