У Франції випустили горілку із метеоритами. Напій під назвою Shooting Star витримують цілий рік у теракотових бочках, де підвішують шматочки метеориту, який знайшли ще 1977 року. За цей час космічний камінь частково розчиняється у горілці та надає їй особливого смаку.

Це перша ультра-преміум горілка, в яку додали метеорит, і вона відрізняється унікальним смаком та текстурою. Shooting Star Vodka вже прибула до США та стала першою новинкою від компанії Pegasus Distillerie, заснованої у 2021 році в Бургундії.

Французька горілка настояна на метеориті / фото: New York Post
Французька горілка настояна на метеориті / фото: New York Post

"Коли ми шукали способи втілити в життя бренд та зірки пляшок, найближче, що ми могли зробити, - це використовувати метеорит", – розповів засновник компанії Максим Жірарден.

Горілка Shooting Star виготовляється з органічної пшениці та рослинних компонентів Франції, дистилюється за допомогою передової технології iStill та повільно відновлюється протягом місяця з використанням чистої джерельної води з колодязя на глибині 150 метрів.

Популярні новини зараз
Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити "Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу
Показати ще

Потім горілку витримують у теракотових бочках з метеоритом, який частково розчиняється, надаючи напою гладкий, округлий смак із унікальною солодкою ноткою та мінеральністю.

Усього випустили 4806 пляшок цієї горілки, кожна з яких коштує від 180 до 200 доларів.

Вам буде цікаво дізнатися, чи небінарна особистість у Києві "накачує" маленьких дівчаток наркотиками і ґвалтує їх: "Е****сь до мене і після мене"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що пийте на здоров'я: 5 причин, чому помірне вживання пива може бути корисним

Також ми писали про руйнівні ефекти алкоголю і як подолати непросту залежність близького