Після розлучення Горова і Потап залишилися бізнес-партнерами і разом керували продюсерським центром MOЗGI Entertainment. Проте після початку повномасштабної війни Ірина вирішила провести ребрендинг, змінила назву центру на Pomitni і стала єдиною власницею бізнесу.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Ірина Горова розповіла, що вони з Потапом почали розходитися в різні боки: Потап перебував за кордоном і займався кар'єрою Насті Каменських, а Ірина залишилася в Україні і працювала над продюсерським центром сама. Вони більше не мали спільних проєктів, які їх об'єднували.

Ірина Горова. Фото: Instgaram
Ірина Горова. Фото: Instgaram

"Так сталося, що Олексій ще до війни виїхав на відпочинок і там і залишився. З кожним місяцем у нас розривався контекст. Ми не розуміли, що тепер нас об'єднує. Він почав більше займатися Настею, а я залишилася в Україні і ми з Надею намагалися вибудувати якусь нашу нову історію. Сенсів, проєктів і всього того, що ми робили і нас поєднувало, просто не залишилося. Ми сіли, відверто поговорили і домовилися, що все, що ми робили до повномасштабної війни, це спільна справа. Все, що відбувалося після війни, це залишилося мені, бо все вкладалося мною. Олексій пішов своїм шляхом", - пояснила продюсерка.

Ірина також наголосила, що вони з Потапом розійшлися мирно і без конфліктів. Відкупних вона йому не платила, оскільки вони про все домовилися заздалегідь.

Популярні новини зараз
"Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ Не всі українці отримають червневі пенсії: кого ПФУ залишить без виплат Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток
Показати ще

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Все, що було, ми тоді правильно домовлялися. У нас є якась частина моя, якась частина Олексія і все. Воно було і до війни так, і після війни продовжило бути. Ми сіли, зафіксували, що в нас було на якийсь момент, те залишили в управлінні того, що ми тоді домовлялися. А за нове він сказав, що це мій шлях", - додала продюсерка.

Нагадаємо, Позитив зустрів своє кохання: співак розкрив таємницю

Раніше ми писали про те, що у Тіни Кароль мільярдер, а у Наташі Холоденко - Карпачов: блогер розповів про зіркових коханок шоу-бізнесу

Крім того, Знай.ua повідомляв, син Потапа зізнався, що погіршило їхні стосунки з батьком - і це не його скандальні витівки: "Боже, який..."