Пасажири однієї з авіакомпаній зіткнулися з надзвичайно спекотними умовами в очікуванні вильоту з афінського аеропорту. Літак, який мав прямувати до Катару, простояв на злітно-посадковій смузі кілька годин за умов нестерпної спеки.

У той день температура в Афінах досягла критичної позначки 38 градусів Цельсія, і з кожною годиною ставало ще спекотніше. Про це повідомляє Metro.

Ці екстремальні погодні умови змусили грецькі метеорологічні служби оголосити попередження про надзвичайну спеку.

Навіть деякі визначні пам'ятки, як Акрополь, довелося тимчасово закрити, як і шкільні заклади в столиці. Інцидент стався на борту літака авіакомпанії Qatar Airways, який готувався до вильоту на Близький Схід. За повідомленнями, через технічну несправність система кондиціювання повітря вийшла з ладу, перетворивши салон на справжню сауну. Пасажири, серед яких були спортсмени, які брали участь у Чемпіонаті світу з муай тай, опинилися в нестерпних умовах.

Популярні новини зараз
Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року
Показати ще

На відео, що з'явилося в інтернеті, видно, як люди в літаку важко дихають і рясно потіють. Деякі пасажири, з червоними обличчями, змушені були зняти з себе вологу від поту одяг. Інші падали на свої сидіння, а оточуючі намагалися їх охолодити, обмахуючи віялами.

Зрештою, після кількох годин очікування в таких нелюдських умовах, усім пасажирам дозволили зійти з літака та повернутися до терміналу афінського аеропорту в очікуванні подальших інструкцій.

Нагадаємо, жінкам обмежили час на відвідування туалету: поставили спеціальні таймери.

Як повідомляв "Знай.uа", багатодітна мама пішла на ринок продавати овочі, але незабаром її знайшли у шлунку пітона.

Знай.ua писав, "я копаю могилу один день на рік": українець вже 27 років готується до смерті у своєму саду