Зігрівайте душі рідних та близьких теплом та увагою, навіть якщо між вами кілометри через війну.

Розкривши свою душу і серце перед Богом, покаявшись у гріхах, ми стаємо ближчими до Господа. "Місток", який ми будуємо до нього, має бути зітканий із чесноти та милосердя.

Досить часто ми лаємося, лихословимо, засуджуємо та обговорюємо інших. На свято Трійці такі діяння особливо під суворою забороною. А ось привітати друзів, рідних та близьких зі святом варто обов'язково.

Трійця 2019
Трійця 2019

****

Популярні новини зараз
Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Хочеться побажати, щоб світ навколо вашої родини став у 3 рази світлішим, прекраснішим і добрішим! Нехай здійсняться ваші мрії! Буде чудовим настрій! Вірте в те, що у це світле свято ваше звернення до небес буде почуте!

****

Вітаю та бажаю, щоб троїсте свято принесло щастя, любов та здоров'я у ваш дім! Нехай у вашій родині панує мир та гармонія, добробут! Успіху в житті всім домочадцям! Розуміння, поваги та добра в серці по відношенню один до одного!

****

Трійця, П'ятидесятниця
Трійця, П'ятидесятниця / скріншот з відео

****

Вітаю зі святом! Нехай принесені в будинок гілочки берези та липи оберігають від нечисті, всього поганого та злого! Бажаю, щоб у ваше затишне домашнє гніздечко частіше заглядали любов, успіх і гармонія!

****

Трійця
Трійця / скріншот з відео

****

Літо подарувало нам чудове свято Святої Трійці. У цей день по-особливому все цвіте і оживає, земля наповнюється чудовим ароматом. Вітаю Вас зі святом, бажаю насамперед міцного здоров'я, сімейного благополуччя та удачі. Нехай Господь завжди благословляє Вас на добрі справи, нехай у Вашому серці ніколи не гасне вогник добра. Живете чесно і правильно, оскільки підказує Вам совість. Миру Вам, щастя та добрих друзів. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас завжди.

****

Свята Трійця – світле церковне свято. Так хочеться цього дня прийти до церкви і помолитися за здоров'я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірного кохання та тепла, величезного щастя та везіння. Нехай у Ваш будинок обов'язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Боже, щоб у Вашій родині завжди був світ. Нехай обходять Вас усі суми та негоди. Довгих та щасливих років життя та міцного здоров'я Вам.

****

Вітаю зі світлим, гарним святом Пресвятої Трійці! Нехай це торжество поєднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщає все. Бажаю сил і розуміння дотримуватись заповідей, вдумливо читати слово Боже, брати участь у Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець, Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих діл, віри!

****

Троица, фото: pixabay
Троица, фото: pixabay

****

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб у твоє життя стукали тільки добрі звістки, щоб кожен день у тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб у твоєму домі ніколи не згасло світло добра і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання та виконання бажань!

****

Вітаю зі святом святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Охоронці завжди були за спиною. Щоб прикрощі, смутку та негаразди розсіялися і поступилися місцем миру, радості та спокою. Нехай віра в краще разом із свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам та благополуччя!

****

Вітаю з Трійцею і в це чудове свято хочу побажати миру та щастя в житті, добра і ладу в сім'ї, любові та спокою на серці, натхнення та втіхи на душі, добрих надій та світлих почуттів у кожному дні!

****

Нагадаємо, що Трійця: обряди, молитви та благословення з освяченою зеленню.

Раніше ми повідомляли, чому у 2024 році скасування Петрова посади і що робити українцям: правила харчування та заборони.