Про це пише Депо.

Співробітники Головного слідчого управління Служби безпеки України провели обшуки в офісі та у приватних помешканнях керівників компанії «Новий стиль Україна» у Харкові з метою віднайти уявні докази, які мають свідчити про нібито умисний продаж продукції компанії до країни-агресора. Не знайшовши бажаного, силовики вивезли керівництво компанії до Києва для вручення підозри.

Акціонер компанії «Новий стиль Україна» Володимир Муравйов у зв’язку з діями силовиків зробив заяву, в якій зазначив:

«Це ганебна ситуація для країни, де під час щоденної військової агресії росії проти України та міста Харкова ми спостерігаємо силову агресію людей, які за законом мають служити народу України та захищати українське.

Підозри силовиків виглядають безпідставними, а стиль агресивних обшуків в нашій компанії і тиск на співробітників – це зухвалість, яка є неспівставною з навколишньою реальністю.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

Заблокувати підприємство з 600 співробітниками арештом його керівництва – сумнівне «досягнення» навіть у мирний час. Робити це з працюючим підприємством з Харкова зараз, під час повномасштабної російської агресії та щоденних обстрілів міста – особливо значущий економічний та правовий злочин.

Компанія захищатиме себе в суді – її добре ім’я, успіхи та досягнення. Потрібне законне покарання для ініціаторів цієї справи та розслідування, в чиїх інтересах є рейдерська атаку на компанію!»

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про компанію:

«Новий Стиль Україна» заснована у 1997 році. Є провідним українським виробником меблів для офісів та громадських просторів.

Як відповідальна економічно та соціально, компанія сплачує значні податки, сприяючи стійкості регіональної та національної економіки, підтримує соціальні та благодійні проекти.